Sindikati Croatia Airlines poručili da će se boriti za njen opstanak

24.05.2018. (24 Sata), Radnici Croatia Airlinesa borit će se za očuvanje svoje kompanije, a očekuju i da premijer Andrej Plenković ozbiljno shvati situaciju i postavi upravu Croatia Airlinesa u punom mandatu, zaključci su s u četvrtak održanog skupa radnika hrvatskog nacionalnog zračnog prijevoznika.
“Zaključak samog skupa je da se nećemo predati bez borbe, da ćemo se svakako boriti za očuvanje Croatia Airlinesa. Poručili bi premijeru, kao ključnoj osobi za Croatia Airlinesu kao predstavniku vlasnika, da se prestane igrati sa sudbinama radnika, da prestane igrati igre i igrice oko postavljanja uprave, da prestane se baviti iščitavanjem hotmailova dok jedna cijela industrija, zrakoplovna industrija preko noći nestaje. Želimo da pokaže da Uprava uživa povjerenje Vlade RH, a ako nisu sposobni pronaći upravu koja bi radila u punom mandatu nisu sposobni niti voditi državu”, rekao je nakon skupa u telefonskoj izjavi za Hinu predsjednik Samostalnog hrvatskog sindikata zaposlenika u zrakoplovstvu Tomislav Rajković.
Ističe i kako od Uprave očekuju da proaktivno djeluje u skladu s izazovima, da bude energičnija, da brže reagira na promjene i okolnosti u poslovanju i da brže donosi ključne odluke koje ne trpe čekanje.

Odgovori